Welkom op beautyminded!

Fantastisch, je bent er geraakt! Neem gerust een kijkje, klik wat rond en geniet van de leuke foto’s, de laatste nieuwtjes en de artikels die al online staan. Heb je de heerlijke Hydra Mist van Chanel al gezien? Of de limited edition geur van Jo Malone? En de preview van Marc Jacobs’ Beautylijn? In deze post geef ik kort een woordje uitleg over beautyminded en mezelf.

Be Beautyminded!

Beautyminded Logo

Dit online beautyparadijs is het logische gevolg van een aantal dingen een meisje met een passie voor beauty, een kast vol producten die meer verdienen dan een eenzaam leven op een winkelschap, een hardnekkige schrijfmicrobe, de wil om mooie productfoto’s te nemen en de liefde voor sociale media. Gooi deze ingrediënten samen, stevig roeren en je krijgt: BEAUTYMINDED!

Als je wil weten wie er achter beautyminded zit en wat dat zoal inhoudt, dan ga je best eens langs op de infopagina.

Verder mag je hier dagelijks minstens één kersvers artikel verwachten! Of dat een review is, een sneak peek, een filmpje of iets anders, dat moet je maar eens komen bekijken.

Ik hoop dat jullie je snel thuis voelen, vaak terugkomen en me overspoelen met reacties.
Alle opmerkingen, suggesties of commentaren zijn welkom! 

Veel plezier & BE BEAUTYMINDED!

[social_link type=”email_to” url=”mailto:info@beautyminded.be” target=”on” ][/social_link] [social_link type=”facebook_account” url=”http://facebook.com/katiamartens” target=”on” ][/social_link] [social_link type=”twitter_account” url=”www.twitter.com/beautymindedbe” target=”on” ][/social_link]  [social_link type=”instagram_account” url=”http://instagram.com/beautymindedbe” target=”on” ][/social_link] [social_link type=”pinterest_account” url=”http://pinterest.com/beautymindedBE/” target=”on” ][/social_link] [social_link type=”linkedin_account” url=”http://www.linkedin.com/pub/katia-martens/48/608/953″ target=”on” ][/social_link]