Malin+Goetz – Travel Essentials

Malin+Goetz

Dat Malin+Goetz pure verwennerij was, dat wist ik al. Hun shampoos en body lotions hebben het al tot in menige badkamer geschopt. Aan dit setje essentials kon ik niet weerstaan! „Voor op reis“, maakte ik mezelf wijs. Ik was nog niet goed thuis of ik had de body moisturizer al gebruikt.

MalinGoetz_PeppermintShampoo

Peppermint Shampoo 

Als dit je geen boost geeft onder de douche, dan weet ik het niet meer. De sensatie van pepermunt op je hoofdhuid kan ik niet beschrijven, dat moet je ontdekken. Hij laat je haren schoon achter, een beetje droog, dat ook maar gelukkig zit er ook een conditioner in de reisverpakking.

MalinGoetz_Conditioner

Cilantro Conditioner 

Dit ruikt nogal… chemisch maar is erg goed voor je haar! De korianderextracten werken samen met een aantal oliën zodat je haar gehydrateerd maar niet vet achterblijft. Tof, maar niet heel speciaal.

MalinGoetz_BodyWash

Bergamot body wash 

Hiervoor alleen zou je al zo’n zakje moeten aanschaffen (of je koopt meteen een grote fles) want dit is vakantie in een flesje. Je huid wordt er schoon en zacht van, hij schuimt makkelijk en is ook geschikt voor een gevoelige huid.

MalinGoetz_BodyMoisturizer

Vitamin B5 body moisturizer 

Ideaal om het vakantiegevoel van hierboven nog wat vast te houden en hij trekt snel in je huid. Ideaal als je net je benen onthaart hebt of gescrubd hebt want het is een erg voedende en dikke crème. Een beetje zoals een body butter.

MalinGoetz_FaceCleanser

Grapefruit face cleanser 

Deze reinigingsgel is wel leuk voor je gezicht. Hij verwijdert zonder enig probleem overtollig talg en andere onzuiverheden. Voor mij is hij echter niet doeltreffend genoeg voor dagelijks gebruik maar op vakantie heb ik niet meer nodig.

MalinGoetz_FaceMoisturizer

Vitamine E face moisturizer

Dit is het enige product dat ik nog niet gebruikt heb, ik heb namelijk maar één gezicht en ik moet al zoveel producten testen… Als er iemand graag heeft dat ik ‘m test doe ik het met plezier, maar het zal nog eventjes moeten wachten. Hij ruikt alvast heel lekker!

Malin+Goetz

Verkrijgbaar bij Senteurs d’Ailleurs.