BE Beautyminded, BE Creative!

Bij winkelketen Ici Paris XL huist heel wat creatief talent en dat wilden ze niet onbenut laten. Samen met een heleboel mensen uit eigen huis (consulentes, make-up-artists en deskundigen) hebben ze lang gewerkt aan hun eigen make-uplijn met alles erop en eraan. Met een wit blad beginnen en met een knallende collectie eindigen, doe ze het maar eens na!

BECreative 1 BECreative 2

Tijdens de persdagen in april kon ik al heel wat leuks ontdekken, kijk zelf maar naar de sprankelende kleuren. Ze schrikken in het BE Creative Make Up team niet terug van een knalkleur meer of minder. (En zo heb ik het graag!)

BECreative BECreative

Intussen ligt de hele Be Creative collectie ook in de winkels. Toen ik even binnenwipte bij Ici Paris XL viel mijn oog op de uitzonderlijke kwaliteit van de kwasten. Ze zijn mooi afgewerkt, hebben kunsthaartjes van goede kwaliteit en een ze hebben een goede lengte om comfortabel in de hand te liggen.

BECreative BECreative

Een oogschaduwkwast heb je nooit te veel dus deze leuke duo-kwast (N°8) was meteen een winner. Een kwastje met lange haren en een schuine kant om makkelijk te blenden (of te mengen) aan de ene kant en een kwast met stevige, korte haartjes aan de andere kant om oogschaduw aan te brengen of om de onderste rand van je ogen te accentueren.

BECreative BECreative

En omdat ik gek ben op gel-eyeliners wou ik die van BE Creative ook meteen eens uittesten. Blauw ontbrak nog in mijn collectie en dit elektrisch blauw past bij verschillende zomerlooks, mee naar huis dus. Samen met een eyeliner-kwast met een schuine rand (N°6) om ‘m aan te brengen.

BECreative BECreative

De eyeliner kan je mooi opbouwen en hij blijft goed zitten, ik heb ‘m nog maar twee keer gebruikt maar ik ben er tevreden over. Over de eyeliner-kwast ook, alleen ben ik gewoon van met een iets dunnere kwast te werken dus deze lijn oogt meteen iets dikker op je ogen. Maar met een beetje oogschaduw is dat ook al snel opgelost.

BECreative

En van oogschaduw gesproken, er was een leuke promotie toen ik deze producten kocht: ik kreeg er pardoes een oogschaduw bovenop! Ik moest niet lang nadenken, ik had op de persdagen mijn beautyminnend-oog al laten vallen op deze zwart/grijs glinsterende variant. Perfect om een glamoureus smokey-eye mee af te werken. En ook dit product stelt niet teleur: goede pigmentatie en hij blijft lang zitten.

Kriebelt het bij jou al om iets van de BE Creative-collectie in huis te halen?

Gel eyeliner  – €11,95
Mono eyeshadow – €9,95
The Eyeshadow 2-in-1 brush N°8 – €9,95
The Eyeliner brush N°6 – €9,95

Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Follow my blog with Bloglovin